Beogradski Partizan u okviru 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević istakao je da njegov tim mora da popravi mnogo nedostataka u igri iz prvog susreta, kao i da će igranje pred praznim tribinama značajno olakšati ostvarenje cilja:

’’Čeka nas težak posao na početku prvenstva, protiv ekipa koje tradicionalno dobro igraju protiv Partizana. Čeka nas više ili manje ista priča. Veći deo će zavisiti od nas, a nadam se da će biti bolji ulaz i prvo poluvreme u odnosu na duel sa Napretkom. Suština je ono što ćemo mi raditi na terenu. Očekujem malo svežije vreme, možda to bude dodatno olakšanje. Verujem i da ćemo trkački biti bolje raspoloženi. Moramo da popravimo mnogo stvari u odnosu na prvu utakmicu, ako želimo dobar rezultat. Neće biti publike, to može malo da nam olakša situaciju. Domaći teren je svetinja i u najvećoj meri zbog navijača olakšava domaćinu. To će biti dobro za nas, ali sve su to stvari koja su prosta teorija. Moramo na terenu da pokažemo da smo bolji i spremniji.’’

Meč 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Partizana zakazan je za sredu 05.avgust 2020.godine, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan