Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Rada.

Šef stručnog štaba Zoltab Sabo ističe da je analizirao protivnika i da je siguran da njegov tim čeka motivisan domaćin i da je potrebno odigrati kao u drugom poluvremenu duela sa Vojvodinom:

’’U sredu gostujemo ekipi Rada koja je izgubila prvu utakmicu od ekipe Proletera rezultatom 2:0. Pogledali smo tu utakmicu, Rad ima mladu ekipu, vrlo pokretne igrače. Možda nemaju toliko iskustva, ali ako ne budemo na potrebnom nivou mogu nam napraviti problem. Biće jako motivisani, siguran sam da će biti teška utakmica, jer ni mi nismo baš u nekoj senzacionalnoj formi. Mada, drugo poluvreme protiv Vojvodine obećava, kada bismo mogli da prenesemo to drugo poluvreme iz prvog kola na svih devedeset minuta protiv Rada, onda bismo se mogli nadati pobedi.’’

Meč 2.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Rada i TSC-a zakazan je za sredu 05.avgust 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK TSC