Lučanska Mladost u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije.

Šef stručnog štaba lučanskog superligaša Goran Stanić ističe da je zadovoljan igrom koju je njegov tim prikazao u prva dva takmičarska kola, kao i partijama bonus igrača i novajlija:

’’Obe utakmice smo odigrali taktički zrelo i mudro. Protiv Radnika smo trebali još u prvom poluvremenu da rešimo sve nedoumice, a ne da u nastavku  ulazimo u problem i strepimo za konačan ishod. Sačuvali smo mir i koncentraciju i kad je domaćin vodio, napadali smo i vrebali priliku za postizanje gola. Mnogi se žale na kvalitet bonusa, a naša oba, i Milićević i Babić, su blistali i kao zreli igrači u završnici matirali domaćina. Takođe, moram da pohvalim Bahu koji je odigrao nadahnuto i  poneo epitet igrača utakmice, kao i Cvetkovića koji je imao zapaženu rolu. Raduje me da su kao novajlije za kratko vreme  uspeli da se uklope i pokažu da zaslužuju dres Mladosti. Što se tiče duela sa Inđijom, ne bežimo od uloge favorita. Oni su pred početak prvenstva dovela iskusnog trenera, internacionalca Živkovića. Činjenica je da su se nešto kasnije okupili i trebaće im vremena da se uigraju i povežu redove. Od tehničkih stvari zapazio sam da imaju dobar blok, solidnu kontru i ne treba ih prerano otpisivati.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Inđije zakazan je za nedelju 09.avgust, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Mladost