Niški Radnički u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba Nišlija Radoslav Batak ističe da je Novi Pazar ozbiljna ekipa, ali da su uočili njihove mane i da će pokušati da ih iskoriste:

’’Igramo kući i nemamo pravo na grešku. Naš jedini cilj na ovom meču su tri boda. Poštujemo ekipu Novog Pazara i njihove rezultate i homogenost u igri, ali mi imamo naš put, a na njemu se pobeda u nedelju podrazumeva. Dobro smo izanalizirali igru Novog Pazara, to je ozbiljna ekipa. Oni su protiv Partizana igrali briljantno. Dobili su više duela od Partizana i u fazi odbrane i u fazi napada, bili su opasni po gol tokom celog meča i zasluženo su pobedili. Naravno da smo uočili i njihove mane i trudićemo se da ih iskoristimo. Što se tiče kadrovske situacije, Žarko Marković se oporavio i spreman je za devedeset minuta fudbala, a i Nemanja Kojić i Nenad Gavrić bi mogli da počnu predstojeći meč. Neizvestan je nastup desnog beka Nikole Aksentijevića. On će u subotu uveče odraditi kompletan trening sa ekipom i ako ne bude imao problema onda bismo mogli da računamo i na njega. Ipak, poslednju reč daće lekari, jer ne smemo da rizikujemo da zaradi još težu povredu od ove koju ima. Svi ostali igrači spremni su i orni da jurišaju na tri boda.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Novog Pazara zakazan je za nedelju 09.avgust, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš