Ekipa Novog Pazara u okviru 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog.

Šef stručnog štaba Pazaraca Kenan Kolašinac ističe da pobeda nad Partizanom pozitivno utiče na samopouzdanje njegovih igrača, ali i da je ostavila posledice kada je reč o umoru i povredama:

’’Vidi se da je euforija velika među našim vernim navijačima i ostaje žal što nisu bili u prilici da nas bodre i uživaju u velikoj pobedi nad Partizanom. Ova pobeda može mnogo da znači za sticanje samopouzdanja, a još je značajnija ako se zna da ekipa još uvek nije kompletirana i da su neki od novajlija posle nekoliko treninga zadužili plavi dres. Radnički je izuzetno dobra i kvalitetna ekipa i uvek su među vodećim klubovima, tako da domaćinu prepuštamo nezahvalnu ulogu favorita. Vidljivo je da se kod igrača  oseća umor, imamo povrede, tako da ću morati da osvežim ekipu i dam šansu još nekom novajliji. Svu pažnju smo usmerili na meč četvrtog kola i dolazak Javora Matisa, koji za nas može biti od suštinske važnosti.’’

Meč 3.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Novog Pazara zakazan je za nedelju 09.avgust, sa početkom u 19:00 časova.