Uprava fudbalskog kluba Javor Matis okončala je zimski prelazni rok dovođenjem tri nova fudbalera koja treba da pojačaju konkurenciju u timu iz Ivanjice.

Ekipa Javor Matisa jača je za tri nova fudbalera koji su stigli u samom finišu prelaznog roka. Ugovor sa klubom iz Ivanjice potpisao je iskusni Vuk Mitošević, a istog dana konkurenciju su pojačala i dva mlada i izuzetno talentovana fudbalera, Derek Kornelius i Nikola Dišić.

Vuk Mitošević (26) je rođen u Novom Sadu, igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, a karijeru je započeo u ekipi Vojvodine. Pored novosadskog kluba branio je boje Jagodine, kao i kazahstanskih klubova Kaisar i Aktobe. Bio je i član mlađih reprezentativnih selekcija naše zemlje(U21) za koje je odigrao šest mečeva, bez postignutih pogodaka.


FOTO: fkjavor.com

Derek Kornelius (19) i Nikola Dišić (18) potpisali su troipogodišnje ugovore sa Ivanjičanima. Derek igra na poziciji štopera i stiže iz Kanade, a u mlađim kategorijama branio je boje nekoliko kanadskih i nemačkih klubova. Mladi Dišić je u Javor Matis stigao iz Mihajlovca kao izuzetan talenat.

FOTO: fkjavor.com