Surdulički Radnik u okviru 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba Simo Krunić ističe da njegov tim nije imao sreće u prethodna dva kola, a da je teško to nadoknađivati protiv Partizana:

’’Posle dva bolna poraza dolazi nam Partizan i teško je razmišljati da se vadimo protiv Partizana. Igramo kod kuće, nemamo prednost publike, a oni posle poraza u drugom kolu teško da će dozvoliti još neki poraz. To je ekipa koja će biti maksimalno spremna i da ide na pobedu jer svaki drugi rezultat ih dovodi u tešku situaciju. Trebalo bi da igramo kao do sada, uz veću dozu sreće. Jesmo svesni da su oni bolja ekipa od nas i da imaju odličan kvalitet,  ali mi moramo da pokušamo da igramo slobodno, maksimalno da iskoristimo svoje prednosti, da imamo koncentraciju. Mora svaki igrač da bude i bolji i koncentrisaniji kako bismo došli do povoljnog rezultata. Sigurno nećemo igrati zatvoreni, braneći se čitavu utakmicu, već ćemo pokušati da i mi napadnemo Partizana i pokušati doći do što povoljnijeg rezultata.’’

Meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Partizana igra se u subotu 15.avgusta 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Radnik