Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba Dejan Rađenović još uvek žali za propuštenim šansama u prethodnom kolu, a ulogu favorita u predstojećem duelu prepušta gostima:

’’Bod je bod, ali nisam zadovoljan, realno smo zaslužili sva tri. Prosto smo se utrkivali u promašajima i kad se to desi budeš kažnjen, i dođeš u situaciju da se čupaš u devedesetom minutu. Lepe su to bile prilike, ali koga to zanima, traže se golovi. U nastavku smo bili u egalu, oni su pogodili prečku, i to je bio jedini direktan šut domaćina u okvir gola. Ulogu favorita prepuštam gostima iz Bačke Topole. Očekuje nas ozbiljan protivnik, koji igra kvalifikacije za Ligu Evrope. Imaju kvalitetan sastav, sačuvali su gro ekipe, dobro su organizovani i sva je prilika da će i u ovom prvenstvu igrati zavidnu ulogu. Činjenica je da smo došli iz Prve lige i još se prilagođavamo, tako da nam još malo treba vremena da budemo na željenom nivou. Jeste tim kolege Saba jak, kompaktan i ofanzivno nastrojen, ali nema potrebe da se plašimo.’’

Meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije između OFK Bačka i TSC-a igra se u nedelju 16.avgusta 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: OFK Bačka