Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Palanci gde će odmeriti snage sa ekipom OFK Bačka.

Trener golmana u stručnom štabu Topolčana, Silard Farago, ističe da su se sa sutrašnjim rivalom već sastajali u pripremnom periodu, ali da sada očekuje potpuno drugačiju utakmicu:

’’Sa Bačkom smo odigrali jednu pripremnu utakmicu u julu, mada smo mi tada imali više povređenih igrača, koji nisu igrali, a neki igrači tada još nisu bili članovi naše ekipe, ali i Bačka je dovela još neke igrače posle tog susreta. Tada smo odigrali jednu veoma otvorenu utakmicu sa puno šansi, ali sada možemo očekivati drugačiji meč, neće biti tako otvorena utakmica. Bačka nema izvanredne pojedince, ali kao tim su jako složni, što ih čini još opasnijim. Ja očekujem jednu tvrdu, borbenu utakmicu.’’

Meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije između OFK Bačka i TSC-a igra se u nedelju 16.avgusta 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.