Milanovački Metalac u okviru 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba Milanovčana, Žarko Lazetić, ističe da protivnik ima dobar spoj mladosti i iskustva, ali da veruje u osvajanje bodova:

’’Proleter je pokazao kvalitet, ne samo na startu prvenstva, nego i prethodne dve sezone koliko su superligaši. Dobar su miks iskusnih internacionalaca i mladih koji su ponikli u Brodarcu. Poseduju kvalitet i čeka nas izuzetno teška utakmica. Dolazi nam ekipa sa jasnim načinom igre, a na nama je da napravimo kompaktan tim. Dobro smo ih skenirali i poznajemo se sa priprema na Zlatiboru. Znamo da igramo i to smo demonstrirali u prethodna tri kola, i zaslužili više od tri boda. Posle šokova na dva gostovanja, verujem da će nas ova utakmica još više ojačati. Reprezentovanje našeg načina igre materijalizovaćemo novim bodovima, kako bi se pozicionirali u sredinu tabele. Šteta je što će izostati podrška naših navijača, ali se nadam da će se situacija tokom jeseni stabilizovati, tako da ćemo imati podršku makar ograničenog broja gledalaca u Gornjem Milanovcu.’’

Meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Proletera igra se u nedelju 16.avgusta 2020.godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Metalac