Najbolji igrač 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Siniša Saničanin, strelac za Vojvodinu u ubedljivoj pobedi nad ekipom Mladosti u Novom Sadu.

Odigrano je i četvrto superligaško kolo u sezoni 2020/21, ponovo jako zanimljivo i efikasno, sa čak 31 pogotkom na 10 odigranih susreta. Napadači su dakle i ovoga puta dobro obavili svoj zadatak, ali je ipak najbolji utisak ostavio jedan defanzivac koji se takođe upisao u listu strelaca. Prvotimac novosadske Vojvodine, Siniša Saničanin, je zajedno sa kolegama iz odbrane sjajno obavio posao i sačuvao gol svog tima protiv izuzetno neugodnih Lučanaca, a odličan je bio i u ofanzivnim zadacima prilikom prekida gde je od tri prilike jednom zatresao prečku i jednom savladao golmana gostiju Damjana Kneževića. Zbog toga je apsolutno zaslužio epitet najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: FK Vojvodina

Siniša Saničanin (25) je rođen u Prijedoru (BiH), igra na poziciji centralnog beka, a ponikao je u fudbalskom klubu Rudar iz rodnog grada. Tokom karijere je nastupao i za Borac iz Banjaluke i lučansku Mladost, odakle je pre tačno tri godine i stigao u Novi Sad. Bio je član mlađih reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovine. Tokom aktuelne sezone za ekipu Vojvodine je zabeležio 4 superligaška nastupa, uz čak 3 postignuta pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ove utakmice: