Ivanjički Javor Matis u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba Igor Bondžulić ističe da je Radnik izuzetno neugodan rival i da je neophodna oprezna igra kako bi se zabeležio dobar rezultat:

’’Mislim da nas čeka najteža utakmica do sada, ne računajući Partizan. Radnik je zaslužio da ima makar 4 boda više u prvih nekoliko kola. U nadoknadi vremena su protiv Mladosti primili golove u 91. i 94. minutu, iako su vodili sa 2:1 i imali tri boda u džepu. Takođe, od Napretka su primili gol u nadoknadi vremena i izgubili. U te dve utakmice su u nadoknadi izgubili 4 boda i bila bi sasvim drugačija slika na tabeli, kao i utisak o ekipi Radnika da nisu primili te golove. Protiv Partizana su odigrali dobru utakmicu, bili u prvom poluvremenu bliži golu, opasniji. U drugom delu ih je slomio Partizan i mislim da njihovo bodovno stanje nije realno u ovom trenutku. Zbog toga moramo biti jako oprezni, jer nam dolazi takmičarska ekipa, koja igra dobro i na gostujućim terenima i ima možda i najbolju kontru od svih ekipa u ligi, izuzetno brzu tranziciju i brze fudbalere u napadu. Mislim da ćemo morati da uložimo mnogo truda i donesemo dosta dobrih odluka da bismo zabeležili dobar rezultat.’’

Meč 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Radnika igra se u subotu 22.avgusta 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis