Surdulički Radnik u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Šef stručnog štaba Simo Krunić ističe da je ekipa Javor Matisa odlično vođena i puna samopouzdanja, kao i da će ključna biti koncentracija, koja je nedostajala u prelomnim trenucima nekih prethodnih susreta:

’’Očekuje nas jako teška utakmica, posle loših rezultata u prethodna tri kola. Idemo jako čvrstoj i jako organizovanoj ekipi koja zna šta hoće. Javor je ekipa puna samopouzdanja, odlično vođena od strane mog dugogodišnjeg saradnika i mogu reći jednim od najboljih trenera u Srbiji. Na teškim ćemo biti mukama u Ivanjici, imaju jake defanzivce, igraju čvrsto, tvrdo, imaju vrhunske prekide. Mi sa druge strane moramo odgovoriti agresivno i u toku cele utakmice moramo držati nivo koncentracije, jer nas je to koštalo mnogo bodova. Pokušaćemo da iznenadimo ekipu Javora, ali u ovakvoj situaciji i bod bi bio nešto što bi moglo da nas vrati na dobar put.’’

Meč 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Radnika igra se u subotu 22.avgusta 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Radnik