Beogradski Partizan u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije.

Šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević ističe da njegov tim čekaju važne utakmice u prvenstvu i Ligi Evrope i da ne sme biti ni najmanjeg opuštanja ako se želi maksimalan učinak:

’’Inđija nije najbolje startovala, ali je došlo do promena u samom sastavu i to se osetilo na početku sezone. Uspeli su da dobiju tešku utakmicu protiv Napretka, protiv kog smo mi imali dosta problema u prvoj utakmici. To je već signal za oprez. Nezavisno od ove utakmice, mi smo pod alarmom već od prvog kola. Svako opuštanje i svako razmišljanje da će biti lako može da nam se obije o glavu. Posebno što posle toga sledi Liga Evrope, a dobro je poznato koliko nam znači to takmičenje. Ulazimo u nedelju u kojoj imamo tri važne utakmice, gde moramo da budemo maksimalno fokusirani i fizički i mentalno. Najbitnije je ova prva. Suma i Lazar Marković delom treniraju, delom su na terapijama. Ako ne sutra, nadamo se da će biti spremni za četvrtak i meč protiv RFS.’’

Meč 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Inđije igra se u subotu 22.avgusta 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan