Novosadska Vojvodina u okviru 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba Nenad Lalatović ističe da je Napredak u duelu sa Partizanom pokazao koliko je opasan tim i da je njegovom timu potrebno strpljenje kako bi osvojio sva tri boda:

’’Napredak iz Kruševca je sjajan tim i tamo je uvek teško igrati. Ja to najbolje znam kao trener, jer mnogo puta sam u Kruševcu imao vrlo teška gostovanja. Sigurno neće biti nimalo laka utakmica. Oni su izgubili prošli meč i daće sve od sebe da se vrate na pobednički kolosek, ali naravno, i mi ćemo dati sve od sebe da nastavimo naš pobednički niz. Šanse su 50-50, a videli ste da je u prvom kolu Partizan jedva pobedio u Kruševcu. Napredak je imao mnogo šansi i rezultat je mogao da bude drugačiji, što samo govori o njihovom kvalitetu. Imaju sjajnog trenera, sjajne igrače i organizovan su klub, ali mi smo velika Vojvodina, a velika Vojvodina se nikoga ne plaši i protiv svakog ide na pobedu. Treba da budemo strpljivi i da ne srljamo. Oni igraju u formaciji 3-4-3 ili 3-5-2 i fenomenalno istrčavaju polukontre i kontre. Utakmica se igra 90 minuta i ukoliko igrači budu strpljivi i ispune ono što tražim od njih, možemo doći do sva tri boda.’’

Meč 5.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Vojvodine igra se u nedelju 23.avgusta 2020.godine, sa početkom u 17:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Vojvodina