Surdulički Radnik u okviru 6.kola Linglong Tire Supe lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Dosadašnji pomoćni trener u stručnom štabu Surduličana, Dejan Đuričić, predvodiće tim Radnika u ovom susretu. On ističe da njegovom timu igra nije problem, već da su izostali rezultati:

’’Mi smo i u nekom prethodnom periodu dobro radili, dobro igrali, jedini problem su nam bili rezultati. Shodno tome, probaćemo da damo sve od sebe da u Novom Pazaru ostvarimo neki pozitivan rezultat, odnosno da igru koju smo pokazali u nekim prethodnim utakmicama samo nadogradimo sa tim rezultatom, da probamo da dopišemo neki bod na naš konto. Vrlo respektujemo ekipu Novog Pazara. Idemo timu koji je u stvaranju, ali je i u tom stvaranju pobedio na svom terenu ekipu Partizana, u zadnjem kolu sa igračem manje osvojili su bod protiv Mačve u Šapcu, tako da očekujem da će njihova ekipa kako vreme bude odmicalo sve više rasti i biti sve više kvalitetna. Mi smo svesni našeg kvaliteta, želimo da naš dobar rad iz nekog prethodnog perioda probamo da valorizujemo kroz neki osvojeni bod i da od ovog kola krećemo da se penjemo tamo gde nam je i mesto.’’

Meč 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Radnika igra se u subotu 29.avgusta 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova.

FOTO: FK Radnik