Niški Radnički u okviru 6.kola Linglong Tire Supe lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba Nišlija Radoslav Batak ističe da je Proleter neugodan protivnik, pa je jako važno da se ostvari rano vođstvo:

’’Igramo kod kuće i naš cilj je pobeda. Proleter je iskusna ekipa koja igra čvrst i disciplinovan fudbal, a u gostima se uglavnom oslanja na kontre. Biće veoma važno ako uspemo da rano dođemo do vođstva. Mi ćemo igrati našu igru, napašćemo ih od prvog minuta. Povratak Žarka Markovića u sastav je veoma važan za nas. Sa druge strane, neću moći da računam na iskusnog vezistu Nenada Šjivića. On je pre tri dana na treningu doživeo prelom ruke, uspešno je operisan i sada ga čeka duža pauza. Novajlija Uroš Đuranović je stigao juče i nije realno da igra sutra. Svi ostali igrači su spremni i Proleteru ćemo se suprotstaviti u trenutno najjačem sastavu.’’

Meč 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Proletera igra se u subotu 29.avgusta 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Radnički Niš