Kruševački Napredak u okviru 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dragan Ivanović ističe da je dvonedeljna pauza dobro iskorišćna, da se ekipa pojačala i da će nastupiti u punom sastavu:

’’Milošev, Mrkić, Kočić i Milovanović su se vratili u ekipu nakon povreda koje su imali. U nedelju protiv ekipe Zlatibora nastupićemo u punom sastavu. Dovođenjem Luke Milunovića, igrača koji ima rejting, ova pauza nam je dobro došla. Veliki broj igrača je prvih šest kola iskoristilo kao adaptaciju na ovo takmičenje, jer veliki broj njih nije ni igrao Super ligu, tako da im je svaka utakmica dobrodošla. Napredak zaostaje sa par bodova za sredinom tabele, ali ima još mnogo da se igra. Zlatibor je ekipa koja je najbolje pokazala da će biti promena i da su promene moguće, jer su nakon četiri kola bez bodova osvojili bodove protiv Voždovca i Mladosti. Očekujem da će se Napredak, vraćanjem igrača, podići na tabeli.’’

Meč 7.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Zlatibora igra se u nedelju 13.septembra, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Napredak