Surdulički Radnik u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šef stručnog štaba Surduličana, Slavoljub Đorđević, ističe da je ekipa dobro radila, da radi po planu i da u fudbalu igra dosta zavisi i od protivnika:

’’Gostovanje u Novom Sadu nam pada u jednom teškom momentu, posle poraza kod kuće. Sa druge strane, ekipa Vojvodine ima poraz u prošlom kolu u duelu sa Javorom u Ivanjici, te mogu da kažem da nas čeka vrlo teška, prava takmičarska utakmica. Igramo sa  ekipom koja je u samom vrhu srpskog fudbala, ima jednog od najboljih trenera u ligi i kao što su stalno i danas će biti jako motivisani da naprave dobru uvertiru pred utakmicu u Evropi koju igraju. Što se nas tiče, mi u hodu pokušavamo da rešimo neke stvari. Momci su i ove nedelje radili dobro, isto kao i pred Inđiju. Rezultat nije pravo merilo onoga što se dešavalo na terenu, tako da očekujem da u Novom Sadu popravimo utisak od prošle nedelje. Fudbal je živa igra, igraćemo onako kako nam protivnik dozvoli. Sigurno je da se nećemo samo braniti, ali i da nećemo srljati. Mi imamo neki plan, znamo šta hoćemo, videćemo da li ćemo uspeti da to ostvarimo. Vojvodina je izuzetno dobra i čvrsta ekipa, jaka u defanzivnim i ofanzivnim prekidima. Jako su agresivni, imaju sve što i treba da ima ekipa u vrhu, ali postoje i neke stvari koje su im slabije i mi ćemo pokušati to da iskoristimo i da probamo da ugrozimo protivnika.’’

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Radnika igra se u petak 18.septembra 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Radnik