Ekipa Inđije u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba belo-zelenih Bratislav Živković ističe da se situacija sve bolja i kada je reč o igri i kada je reč o realizaciji, tako da veruje u pozitivan rezultat:

’’Sigurno je da smo podigli nivo igre i da je sada igra mnogo kvalitetnija nego na početku sezone. Mislim da smo odigrali pametnu i strpljivu utakmicu u prethodnom kolu i da smo napravili jako važan rezultat za nas u ovom trenutku. Ima sigurno i nekih negativnih stvari koje moramo da ispravimo, ali tu smo, radimo, pomaka ima i to nas raduje. Mislim da i realizacija za razliku od početka sezone polako dolazi na svoje mesto. U jednom dobrom trenutku smo, ali već nas čeka teško gostovanje Novom Pazaru. Mi vidimo svoju šansu da možemo i tamo da ostvarimo pozitivan rezultat. Da li ćemo uspeti ja ne to ne znam, ali dobro smo ih analizirali i ako odigramo hrabro kao u Surdulici mislim da imamo šansu. Što se tiče kadrovske situacije na raspolaganju su mi svi, osim Ilića koji je dobio crveni karton.’’

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Inđije igra se u nedelju 20.septembra 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Inđija