Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović ističe da zbog stalne saradnje dva kluba jako dobro poznaje rivala i da teško može biti značajnijih iznenađenja u predstojećem susretu:

’’Igramo protiv klupskih prijatelja sa kojima imamo dobru saradnju i svaku prvenstvenu pauzu iskoristimo za prijateljske pripremne utakmice. Znamo se jako dobro i teško možemo jedni druge da iznenadimo. Uspehu u nedelju može da se nada ekipa koja bude posvećenija, više želela pobedu i bila u boljem ritmu. Znamo šta nam je činiti, ne možemo da potrošimo vreme kao u prvom poluvremenu protiv Novog Pazara.  U ovom susretu sigurno nećemo moći računati na Ivančevića, koji se nalazi na reprezentativnim pripremama, kao i na Brankovića. Na sreću, svi ostali su spremni za utakmicu.’’

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Proletera igra se u nedelju 20.septembra 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK