Beogradski Partizan u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Užicu gde će odmeriti snage sa ekipom Zlatibora.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da će biti prinuđen da pravi rotacije u timu, kako bi odmorio igrače nakon napornog evropskog duela:

’’Imali smo 120 minuta igre, put, igrači su malo umorni. Idemo opet na put i to nam malo stvara probleme, ali ovo nam je mnogo važna utakmica, tako se i pripremamo. Generalno, neću nikog odmarati za utakmicu u Belgiji, samo ću ih odmarati od utakmice iz Moldavije i to je razlog za rotacije, ne zato što se pripremamo za Belgijance, već zato što moramo da odmorimo neke igrače. Videćemo kakva će utakmica biti, nadam se da ćemo biti dominantni. Asano je u dobrom stanju, ne znamo samo kakva je situacija sa Sadikom zbog povrede. Čekamo poslednji izveštaj doktora. Ako budu zdravi, biće obojica u sastavu. Ne kalkulišemo, idemo sa najboljim što imamo. Što se tiče ekipe Zlatibora, gledao sam njihove utakmice. Mislim, malo su se konsolidovali u odbrani, igraju defanzivnije, disciplinovanje, znamo sve to. Opasni su, svaka ekipa ima dva-tri opasna igrača u našoj ligi i svaka ekipa može da bude opasna. Spremili smo se.’’

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Zlatibora i Partizana igra se u nedelju 20.septembra 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan