Šabačka Mačva u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić ističe da je TSC bez sumnje favorit u predstojećem meču i da bi pobeda bila veliki uspeh za njegov tim:

’’TSC je imao tešku utakmicu u četvrtak i sigurno da im treba malo više vremena da se odmore, zbog čega je i meč po rasporedu u ponedeljak. Ja moram prvo da čestitam fudbalerima TSC-a na izvanrednoj utakmici i mogu da kažem da odavno nisam gledao meč sa toliko golova. Da igrate 6:6, to je stvarno retkost. Mi smo se spremali kao i za svaku utakmicu, pokušaćemo da iskoristimo neke stvari koje nisu dobre u igri TSC-a i da probamo one dobre da neutrališemo, kako bi ostvarili povoljan rezultat. Za nas je svaki bod jako bitan, na kraju će se ispostaviti i da je svaki gol jako bitan u ovoj ligi kakva je sada. Sa toliko ekipa koliko ispada ove sezone moramo obratiti pažnju i na te stvari i sigurno je da bi za nas bio veliki uspeh da pobedimo. Daćemo sve od sebe. Pešić je još uvek povređen, ali ima igrača koji su se dobro pokazali i u Novom Sadu i nadomestili njegov nedostatak. Atmosfera u ekipi je dobra i sve to daje jednu dozu samopouzdanja. Nadamo se najboljem u ponedeljak, iako su oni favoriti u narednom meču po svim parametrima.’’

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i TSC-a igra se u ponedeljak 21.septembra 2020.godine, sa početkom u 17:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Mačva