Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve.

Pomoćnik u stručnom štabu Topolčana, Mirko Jovanović, ističe da je ekipa iscrpljena nakon napornog evropskog okršaja, ali da je cilj pobeda i iskorak ka gornjem delu tabele:

’’Posle istorijske utakmice za naš klub, u kojoj smo nažalost izgubili od rumunskog FCSB-a, očekuje nas veoma zahtevna utakmica protiv ekipe Mačve kojoj su potrebni  bodovi u borbi za opstanak. U ovom trenutku naši igrači su fizički i psihički iscrpljeni, nakon velike borbe i 120 minuta utakmice sa rumunskim klubom. Zadatak stručnog štaba je da u ovih par dana, do ponedeljka, oporavi ekipu, kako bi igrači što spremniji ušli u duel sa Mačvom. U ovoj utakmici cilj je  pobeda i povratak na stazu koja vodi u gornji deo tabele.’’

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i TSC-a igra se u ponedeljak 21.septembra 2020.godine, sa početkom u 17:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK TSC