Šabačka Mačva u okviru 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba crveno-crnih, Dragan Aničić, nada se da će njegov tim većom borbenošću, trčanjem i zalaganjem stići do povoljnog rezultata i popraviti svoju trenutnu poziciju:

’’Nakon utakmice sa TSC-om meni je bilo jako teško. Radili smo cele ove nedelje na svemu što nije bilo dobro. Imamo ozbiljnog protivnika, ekipu Čukaričkog, klub koji je jako dobro organizovan, ulaže velika finansijska sredstva, ima odlično organizovanu omladinsku školu. U ekipi Čukaričkog nalazi se veliki broj jako iskusnih igrača kao što su Puškarić, Docić, Kajević, Ćirković, kao i mladih reprezentativaca poput Petrovića, Savića i Lukić. Činjenica da su Birmančević i Pantić igrali u Partizanu sama po sebi govori kakva su ekipa. Mi imamo jedan dobar motiv, posle onakve igre najlakše je okrenuti se i otići i pobeći od svih problema. Ja nisam takav, volim da se suočim sa problemima, za mene je to izazov da probamo da napravimo nešto. Nismo mnogo zaostali sa ekipama koje se bore za opstanak i ako u narednim utakmicama sa ekipama sa kojima možemo da igramo napravimo neki model igre, možemo se nadati najboljem. U sutrašnjoj utakmici potrudićemo se da budemo mnogo agresivniji, da više trčimo, da se više zalažemo.’’

Meč 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Mačve igra se u subotu 26.septembra 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Mačva