Beogradski Partizan u okviru 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da bi i bez ispadanja iz Evrope fokus svakako bio na domaćem šampionatu, kao i da misli da će igrači biti maksimalno spremni:

’’Nemamo vremena za neke normalne treninge, ali prilagođavamo se situaciji. Znači nam dodatni dan, to što su se Bačka i Zajednica saglasili da dobijemo taj dan odmora. Što se tiče zdravstvenog stanja tima, Sadik je zamolio da ne trenira punim intenzitetom da bi mogao da igra meč. Vitas se vraća, Lutovac se vraća, za Stevanovića ćemo videti, on već duže ima tu povredu, još od pre Vojvodine je vuče i videćemo. Posle ovakvih utakmica je teško vraćati se u normalno stanje, ali ne vidim razlog da bude problema. Mislim da će igrači biti maksimalno spremni. I da nismo ispali iz Evrope, mi moramo da imamo fokus na našem prvenstvu, to nam je baza. Ne poznajem sve igrače dovoljno dobro, nisam tako dugo tu i ne bih kalkulisao, igraće najbolji i najspremniji.’’

Meč 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i OFK Bačka igra se u ponedeljak 28.septembra 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan