Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba gostiju Dejan Rađenović ističe da ispadanje crno-belih iz Lige Evrope može dodatno da oteža posao, jer će fokus biti na domaćem takmičenju, ali će pokušati da iskoristi umor rivala koji je neizbežan:

’’Partizan je Partizan, i bez dileme veliki favorit. Bez obzira gde se nalaze na tabeli, da li su u formi ili ne, uvek idu na pobedu. Nesrećno su ispali iz Lige Evrope i sada mogu da se posvete isključivo domaćem šampionatu. Biće to za nas veliko iskušenje, probaćemo da iskoristimo umor domaćina i psihološku situaciju u kojoj se nalaze posle Šarloa. Partizan je klub sa vrhunskom organizacijom, gladni su trofeja i uvek idu na pobedu. Da li treba ponavljati da imaju sjajne pojedince i dobre strance. Moramo da odigramo muški, čvrsto, ne mekano, i da uđemo u susret bez respekta. Ostaje da se spremimo do ponedeljka, analiziramo rivala i pokušamo da pronađemo protivtežu za igru crno-belih. Da li će to biti dovoljno ostaje da se vidi. Svaka utakmica je bitna, fudbal je živa stvar i ne mora uvek da pobedi bolji rival.’’

Meč 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i OFK Bačka igra se u ponedeljak 28.septembra 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: OFK Bačka