Ekipa Inđije u okviru 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba domaćeg tima, Bratislav Živković ističe da u umoru rivala vidi šansu svog tima, ali da je siguran da ih čeka jako težak posao:

’’U Novom Pazaru smo odigrali jako dobro i ostaje velika žal što nismo napravili povoljniji rezultat po nas. Međutim, ne možete da promenite nešto što je već bilo, ali možemo da promenimo budućnost, a to je već utakmica sa Vojvodinom koja neće biti laka nikako. Novosađani su po snazi odmah iza Zvezde i Partizana, imaju kvalitetne pojedince, dobar tim predvođen dobrim trenerom. Sigurno je da nas čeka jako težak posao. Na nama je da se spremimo što bolje, da igrači koji budu izašli na teren daju neki svoj maksimum ne bi li napravili pozitivan rezultat. Ova utakmica Vojvodine u Evropi je bila iscrpljujuća, ali to ne mora ništa da znači. Videli smo da je TSC odigrao jako tešku utakmicu, 120 minuta, pa posle četiri dana dobio lagano Mačvu. Tako da, to ne mora ništa da znači, ali opet mi vidimo neku svoju šansu u toj utakmici. Naše je da se spremimo najbolje što možemo, da izanaliziramo Vojvodinu i da vidimo gde to mi možemo da je napadnemo.’’

Meč 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Vojvodine igra se u ponedeljak 28.septembra 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Inđija