Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Radnički Niš – Mladost, Metalac – Partizan i Crvena zvezda - Napredak. Događanja na preostalih sedam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realzovani od strane TV Arena sport.

RADNIČKI NIŠ – MLADOST (petak 02.oktobar, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na niškom stadionu ’’Čair’’ gde domaći Radnički dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti. Biće to duel dve kvalitetne ekipe, sa ujednačenim učinkom i ubedljivim porazima u prethodnoj rundi, pa treba očekivati veliku borbu za bodove i odličnu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone ostvarili pet pobeda, uz jedan remi i tri poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti ubedljivo poraženi u duelu sa ekipom Voždovca, a rezultat je bio 5:0. Gosti su tokom aktuelne sezone takođe zabeležili pet pobeda, uz jedan remi i tri poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini ubedljivo poraženi u duelu sa ekipom Crvene zvezde, a rezultat je bio 0:4. Ovaj duel je zakazan za petak 02.oktobar 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (subota 03.oktobar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

U subotnjem multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na četiri meča 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 16:00 časova. Na programu su mečevi Novi Pazar – Vojvodina, OFK Bačka – Javor Matis, Mačva – Voždovac i Spartak ŽK – Čukarički (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

METALAC – PARTIZAN (subota 03.oktobar, 18:00 časova, TV Arena sport 3)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Gornjem Milanovcu gde domaći Metalac dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Prema tradiciji i kvalitetu crno-beli imaju ulogu apsolutnog favorita, ali nema sumnje da će Milanovčani pokušati da ponove iznenađenje od pre pet godina kada su slavili na svom stadionu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili tri pobede, uz tri remija i tri poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 1:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz dva pretrpljena poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu OFK Bačka, a rezultat je bio 2:1. Ovaj duel je zakazan za subotu 03.oktobar 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (nedelja 04.oktobar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

U nedeljnom multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 16:00 časova. Na programu su mečevi Rad – Inđija, Zlatibor – Radnik i Proleter – TSC (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

CRVENA ZVEZDA – NAPREDAK (nedelja 04.oktobar, 18:00 časova, TV Arena sport 3)

Poslednji meč 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaća Crvena zvezda dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. I pored činjenice da su Kruševljani u izuzetno lošoj formi treba očekivati da promena na klupi, izbor novog rukovodstva i izmirena dugovanja pokrenu ekipu u duelu sa liderom šampionata. Domaćini su tokom aktuelne sezone ostvarili maksimalan učinak, sa devet ostvarenih pobeda, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti ubedljivo savladali ekipu Mladosti, a rezultat je bio 0:4. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili samo jedan trijumf, uz dva remija i šest poraza, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 19.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 1:2. Ovaj duel je zakazan za nedelju 04.oktobar 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.