Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba domaćina, Kenan Kolašinac, ističe da je Vojvodina deo velike trojke srpskog fudbala i da njegovim igračima nije potreban dodatni motiv da pruže maksimum:

’’Vojvodina pripada triju najboljih klubova u zemlji i mogu ravnopravno da se nose sa večitim rivalima. Poseduju odličan igrački kadar, dobrog  trenera Lalatovića, dobro su organizovani, sa visokim budžetom. Jednom rečju, imaju sve što treba da poseduje jedan vrhunski klub. Dobro su odigrali kvalifikacioni meč za Ligu Evrope protiv Standarda i videlo se da neguju moderan i sadržajan pristup igri. Kolega Lalatović ima širok izbor igrača tako da može da kombinuje dva tima podjednake vrednosti. Imaju pozadi Seničanina, u sredini kapitena Drinčića, tu su još Čolić, Bojić, Vukadinović, mladi Mrkaić. Pokušaćemo da nađemo odgovor na njihov način igre, jednom tvrdom i borbenom taktikom. Ako bi ponovili igru kao protiv Partizana možemo se nadati povoljnom rezultatu. Za moje igrače dovoljan je motiv što igramo sa Vojvodinom i neće im trebati dodatni stimulans da zaigraju kako znaju i umeju.’’ 

Meč 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Vojvodine igra se u subotu 03.oktobra 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar