Novosadska Vojvodina u okviru 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Pomoćnik u stručnom štabu novosadskog tima, Dragan Šarac, istakao je da je ekipa Novog Pazara neugodan domaćin, ali da je olakšavajuća okolnost činjenica da će se meč igrati bez publike:

’’Novi Pazar je posebno nezgodan kada je domaćin i zbog toga će nam u predstojećem susretu biti potrebna dodatna doza opreza. Samo ukoliko naši igrači budu maksimalno koncentrisani na zadatke koje budu dobili od trenera Lalatovića imaćemo pravo da verujemo u novi trijumf i nadam se da ćemo u tome da uspemo. I pored problema pojedinih igrača koji su povređeni u našem timu vlada jako dobra atmosfera koju nije pomutila ni eliminacija iz Evrope. Šteta je što nismo dobili Standard u Liježu, imali smo u finišu utakmice odlične prilike da to učinimo, ali to je ostalo iza nas i fokusirani smo na ono što nam sledi. Najvažnije je to što igramo dosta dobro i ko god da bude danas u startnoj postavi imaće pred sobom obavezu da pruži kvalitetnu partiju i doprinese ostvarenju cilja. Pazarci su doveli tokom leta puno novih fudbalera. Veoma su dobri u defanzivnom bloku iz kojeg se jako dobro transformišu u kontrama i polukontrama, pri čemu se ističe brzonogi Tomić. Tako su, uostalom, savladali i Inđiju i na to ćemo morati da obratimo posebnu pažnju. Imamo pred sobom veliki motiv da pobeđujemo i za nas je u neku ruku dobro to što u Novom Pazaru neće biti publike na tribinama, jer poznato je da ona prosto nosi svoje miljenike.’’

Meč 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Vojvodine igra se u subotu 03.oktobra 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina