Ekipa Inđije iz istoimenog mesta u okviru 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora.

Novi šef stručnog štaba zeleno-belih Dejan Čelar ističe da je zadovoljan radom tokom pauze i da će njegov tim pokušati da stigne do sva tri boda:

’’Zadovoljan sam radom na treninzima, a imali smo i kontrolnu utakmicu sa TSC-om. U Super ligi nema lakih utakmica i lakog osvajanja bodova. Želimo da svu dobru energiju iz prethodne dve nedelje i one dobre stvari iz prethodnog perioda prikažemo i još dodatno nadgradimo, da izađemo maksimalno agilni i sa željom da ostvarimo pobedu kod kuće. Biće to lepa prilika za nas da uzmemo bodove. Promena trenera koja se desila u oba tima može doneti novu energiju, Njeguš je veliko fudbalsko ime sa puno iskustva. Maksimalno ih respektujemo, ali na našem terenu u subotu želimo bodove. Što se tiče kadrovske situacije, ne mogu da računam na Jovana Krnetu koji se povredio u susretu sa Radom, kao i na suspendovanog Đorđevića. Svi drugi su na raspolaganju za utakmicu.’’

Meč 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Zlatibora igra se u subotu 17.oktobra 2020.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Inđija