Ivanjički Javor Matis u okviru 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca.

Šef stručnog štaba ivanjičkog tima Igor Bondžulić ističe da ekipu čeka težak meč sa ekipom koja igra u atipičnoj formaciji i ima izuzetno jak kolektiv:

’’Čeka nas teška utakmica, kao i sve do sada. Metalac je specifična ekipa, igra u drugačijem sistemu od mnogih u ligi. Pauza je možda i dobro došla, jer smo imali vremena da se dovoljno pripremimo za utakmicu. Očekuje nas organizovana ekipa, koja dobro zna šta želi tokom devedeset minuta. Nemaju igrače koji preterano odskaču, njihova najveća snaga je kolektiv. Mislim da je pred nama težak zadatak, ali verujem u ekipu koju vodim i u stručni štab i mislim da smo se na najbolji način pripremili i da ćemo prekinuti niz utakmica bez pobede. Bitno je i što su svi igrači na okupu.’’

Meč 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Metalca igra se u subotu 17.oktobra 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis