Đuričić: Utakmice Radničkog i Napretka su uvek derbi

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 680

Niški Radnički u okviru 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Novi šef stručnog štaba Nišlija, iskusni Milan Đuričić, ističe da poštuje ekipu Napretka i njihovog novog šefa struke, ali da veruje da će njegov tim dati maksimum u Kruševcu:

’’Mi imamo ozbiljne planove za ovu sezonu, a naše mogućnosti se svakako neće meriti prema učinku u Kruševcu. Utakmice Radničkog i Napretka su uvek derbi i specifične su same po sebi. Napredak je promenio trenera, jer nije imao rezultat. Ali, igrali su dobro, njihove partije nisu ispraćene rezultatima. Ekipu je preuzeo moj kolega Stevanović, kojeg veoma cenim kao stručnjaka. On će sigurno uneti neke promene, a mi smo ovaj meč spremali tako što smo analizirali sistem koji su oni do sada negovali, ali i sistem koji je karakterističan za timove koje predvodi Stevanović. Igrači poput Milunovića i Marjanovića izazivaju respekt, ali učinićemo sve da ih dobijemo. Poštujemo ih, ali ih se ne plašimo. U svakom slučaju, da bi pobedili u Kruševcu moraćemo da damo maksimum. Sve ispod toga neće biti dovoljno. Zadovoljan sam timom, dobro smo radili na mini-pripremama i nemam nikakve zamerke. Verujem da ćemo u Kruševcu pokazati šta od nas može da se očekuje u nastavku sezone. Nemanja Kojić ima problem sa prstom i neće moći da nam pomogne. Ostali su spremni i znam tim koji će početi meč.’’

Meč 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Radničkog igra se u subotu 17.oktobra 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte