Novosadski Proleter u okviru 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije na stadionu ”Karađorđe” dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba Slanobaraca, Branko Žigić, ističe da igrači ne treba da se uplaše četiri vezane pobede i da moraju spremno ući u predstojeći meč:

’’Voždovac je isto kao i Čukarički, tim koji u Beogradu igra na zavidnom nivou u Super ligi Srbije. Poput nas, imaju dosta mladih igrača i nastupaju sa jasnom strategijom, gde mladost prednjači. Dosta igrača im je otišlo u inostranstvo. Igramo kod kuće, igrači ne treba da se uplaše četiri vezane pobede. Neće biti lako, ali u slučaju pobede pobeći ćemo rivalima. Radnički, Čukarički i Spartak su timovi koji su predviđali da će biti u gornjem delu tabele, ali to tabela u ovom trenutku ne pokazuje. Moramo spremno da dočekamo Voždovac, potrebno je prihvatiti ulogu favorita. Nadam se da ćemo zadržati poziciju na tabeli ili, u slučaju kiksa nekog od rivala, popeti se stepenicu više.’’

Meč 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Voždovca igra se u nedelju 25.oktobra 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Proleter