Surdulički Radnik u okviru 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Gornjem Milanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Metalca.

Šef stručnog štaba gostiju Slavoljub Đorđević ističe da je zadovoljan formom svog tima, kao i da veruje da njegovi igrači mogu stići do pobede:

’’Sigurno je da nas očekuje jedna jako teška utakmica. Idemo u goste ekipi koja je pre svega predvođena dobrim trenerom, ekipi koja je jedno od najvećih iznenađenja u prvenstvu. U poslednja četiri kola nisu izgubili nijednu utakmicu. Metalac je ekipa koja zna šta hoće, a sada igraju kod kuće i sigurno će sve uraditi da nas pobede. Što se tiče nas, mi smo u dobroj formi, po meni igramo jako dobro, služe nas rezultati. Bez obzira na kadrovsku situaciju mislim da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu i ja se iskreno nadam pobedi. Raspolažemo dobrim brojem igrača, jedan deo je i odmarao, što zbog povreda, što zbog premora. Svi oni koji su odigrali kup utakmicu protekle nedelje samo su potvrdili ono što ja o njima mislim, a to je da su itekako dobri i da imaju isti status kao i igrači sa većom minutažom. Sigurno je da postoji jedna doza umora nakon utakmice koja se odigrava jednom u životu, mislim na kup utakmicu, gde smo imali i fizička i emotivna pražnjenja, ali smo imali dovoljno vremena da se odmorimo  i pripremimo za redovne mečeve prvenstva.’’

Meč 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Radnika igra se u ponedeljak 26.oktobra 2020.godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Radnik