Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, Vojvodina – OFK Bačka, Partizan - Mačva i Radnik – Crvena zvezda. Događanja na preostalih sedam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

VOJVODINA – OFK BAČKA (petak 30.oktobar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka. Treba očekivati zanimljiv duel dva vojvođanska tima, bez obzira što su Novosađani u ovom momentu u daleko boljoj formi. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz dva remija i dva poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Zlatibora, a rezultat je bio 0:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili samo jednu pobedu, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 18.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Inđije, a rezultat je bio 1:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

MULTIPRENOS – 1 UTAKMICA (subota 31.oktobar, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

U prvom subotnjem multiprenosu bićete u prilici da delimično ispratite dešavanja na meču 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije iInđija - Metalac koji počinje u 13:00 časova. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (subota 31.oktobar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

U drugom subotnjem multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 15:00 časova. Na programu su mečevi Čukarički – Novi Pazar, Rad – Zlatibor i Voždovac – TSC (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

PARTIZAN – MAČVA (subota 31.oktobar, 17:00 časova, TV Arena sport 3)

Poslednji meč subotnjeg programa u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Partizan dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve. Tim iz Humske ima ulogu apsolutnog favorita u duelu sa ’’fenjerašem’’, ali treba očekivati izuzetno motivisane goste. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Niša, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili samo jednu pobedu, uz dva remija i devet poraza, pa sa 5 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 20.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 1:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport, sa početkom u 17:00 časova.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (nedelja 01.novembar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

U nedeljnom multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na četiri meča 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 15:00 časova. Pored meča Radnik – Crvena zvezda, koji će biti samostalno prenošen i na trećem programu, na programu su mečevi Javor Matis – Radnički Niš, Mladost – Proleter i Napredak – Spartak ŽK. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

RADNIK – CRVENA ZVEZDA (nedelja 01.novembar, 15:00 časova, TV Arena sport 3)

Jedan od najzanimljivijih mečeva u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Surdulici gde domaći Radnik dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Lider šampionata svakako ima ulogu favorita, ali Surduličani koji su u sve boljoj formi šansu vide u zgusnutom rasporedu crveno-belih. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili četiri pobede, uz dva remija i šest poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone bez poraza, uz jedanaest ostvarenih pobeda i dva remija, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Javor Matisa, a rezultat je bio 0:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport, sa početkom u 15:00 časova.