Ekipa OFK Bačka će u subotu dočekati aktuelnog šampiona i lidera šampionata, ekipu Crvene zvezde, a od danas su poznate i cene ulaznica za ovaj susret.

Uprava OFK Bačka odredila je cene ulaznica za subotni duel sa ekipom Crvene zvezde u okviru 23.kola Super lige Srbije na stadionu ’’Slavko Maletin Vava’’. Prodaja ulaznica vršiće se u prostorijama kluba u četvrtak  23.februara i petak 24.februara 2017.godine, u periodu od 09:00 do 18:00 časova. Cene ulaznica su sledeće: Zapad – 500,00 dinara i Istok – 500,00 dinara. Za navijače i simpatizere Bačke biće otvorena zapadna tribina, dok će za gostujuće navijače biti otvorena istočna tribina. Jedna osoba može da kupi najviše četiri ulaznice, a neophodno je pokazati ličnu kartu. Svi koji imaju polusezonske ulaznice (proleće 2017) obavezni su da dođu u prostorije kluba i uzmu besplatnu ulaznicu. Prilikom ulaska na stadion pored besplatne ulaznice neophodno je pokazati i sezonsku ulaznicu.

Meč 23.kola Super lige Srbije između OFK Bačka i Crvene zvezde igra se u subotu 25.februara sa početkom u 13:00 časova. Kapije stadiona biće otvorene već od 11:00 časova.

Foto: fkbacka.com