Novosadski Proleter u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba gostiju Branko Žigić ističe da njegov tim čeka težak posao protiv iskusnog i neugodnog domaćeg tima, ali da će i pored kadrovskih problema u Lučanima pokušati da stignu do pobede:

’’Lučanci su jako iskusan i neugodan sastav, koji predvodi iskusni kolega Neško Milovanović. Neguju specifičan stil i uvek su u gornjoj polovini tabele. Posebno su uspešni u Lučanima gde su od šest utakmica dobili pet, izgubivši samo od Crvene zvezde. Pokušaćemo dobrom postavkom tima da nađemo protivtežu nastojanjima domaćina da nas pročitaju i nadigraju. Gomilaju se kartoni, neminovno stiže umor, tako da zbog suspenzije neću moći da računam na Mitrovića i Ilića. Dodatni problem je povreda sjajnog Jovanovića kome je polomljena jagodična kost, operisan je pre tri dana i sledi mu rehabilitacija. Takođe, na povrede se žale Knežević i Leandro, tako da u Lučane odlazimo oslabljeni, pogotovu što  u rosteru nemamo dovoljno raspoloživih igrača. Ne tražim alibi, idemo tamo sa ambicijama da se nadigravamo, pa šta bude.’’

Meč 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Proletera igra se u nedelju 01.novembra 2020.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Proleter