Kruševački Napredak u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Goran Stevanović ističe da ekipa sve bolje funkcioniše i da nisu više rival koji se ne pita za bilo šta na utakmici:

’’Radi se o sjajnom protivniku, koji predstavlja odličan miks mladosti i iskustva. Igraju agresivan fudbal i ne smemo da im ostavimo nimalo prostora da se razmahnu. Tranzicija im je fantastična, pa moramo da budemo pametni i mudri. Ne smemo ni da se zaletimo, već da pokušamo od početka da nametnemo naš stil i tako dođemo do nova tri boda. Nismo više ti koji se ništa ne pitaju, niti predstavljamo ’’hranu’’ za protivnike. Sada izlazimo na teren sa određenim autoritetom. Odigrali smo u Šapcu sjajno prvo poluvreme protiv Mačve, u nastavku smo ostali bez isključenog Marinkovića, ali odoleli napadima domaćina. Očigledno, polako dižemo glavu, momci odlično rade na treninzima, imamo neku svoju strategiju i mislim da će utakmica protiv Spartaka biti najbolja potvrda svega što uradili u prethodnom periodu.’’

Meč 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Spartaka igra se u nedelju 01.novembra 2020.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Napredak