Surdulički Radnik u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba Slavoljub Đorđević ističe da mu neće biti lako protiv svog bivšeg kluba, ali da je profesionalac i da će dati sve od sebe da ostvari željeni rezultat:

’’Sigurno je da će biti mnogo teško. Meni je prvi put da igram protiv kluba gde sam odrastao i kao igrač i kao trener. Sigurno da će postojati jedna velika emocija, ali ja sam profesionalac u svom poslu, sada sam trener Radnika i pokušaću sve da uradim da sa svojim timom dođemo do povoljnog rezultata.  Svim srcem želim Crvenoj zvezdi da osvoji titulu i napreduje u Evropi, želim im što veći uspeh, ali opet kažem, profesionalno pristupam ovoj kao i svakoj drugoj utakmici. Emocija ide sa strane i idem protiv tima u trenutku kada mi to nije lako, ali to je život i stavljam profesionalnost na prvom mestu. Stoga, želja svakog trenera je da svaku utakmicu pobedi ili bar napravi pozitivan rezultat, tako da bez obzira na ime gosta mi možemo da se nadamo i učinimo sve da napravimo što bolji rezultat. Nemamo nekog posebnog pojedinačnog motiva, jednostavno nam je cilj da izađemo pred protivnika i pokažemo koliko vredimo.’’

Meč 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Crvene zvezde igra se u nedelju 01.novembra 2020.godine, sa početkom u 15:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.

FOTO: FK Radnik