Ekipa Crvene zvezde u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da njegov tim ne sme da ponovi ’’kiks’’ iz prethodnog kola, jer je domaći šampionat prioritet:

’’Spremamo utakmicu po utakmicu. Crvena zvezda je klub u kom nema vremena za odmor, meč koji smo igrali protiv Slovana je već istorija, a mi se okrećemo novom. Prvenstvo je velika obaveza i nešto što ne smemo da zapostavimo. Desio nam se kiks protiv Javora, ne želim da to ponovimo. Iz tog razloga smo maksimalno koncentrisani na meč koji se igra u nedelju, kako bismo odgovorili na sve zahteve i upisali nova tri boda. Presrećan sam zbog Slavoljuba Đorđevića, on je neko ko ima izražen takmičarski duh i želi da napreduje. Pokazao je u Crvenoj zvezdi ko je i šta je, sa omladinskom selekcijom  prošle godine je igrao grupnu fazu Lige šampiona, gde je pokazao sav svoj talenat i kvalitet. Biće nam teško, dobro nas poznaje i iz tog razloga mislim da neće biti velikih iznenađenja između mene i njega.’’

Meč 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Crvene zvezde igra se u nedelju 01.novembra 2020.godine, sa početkom u 15:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda