Predstojećeg vikenda na programu su svi mečevi 23.kola preliminarne faze takmičenja u okviru Super lige Srbije u sezoni 2016/17. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, i to: OFK Bačka - Crvena zvezda i Partizan - Borac.

OFK BAČKA – CRVENA ZVEZDA (subota 25.februar, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 23.kola Super lige Srbije igra se u subotu u Bačkoj Palanci gde domaća ekipa OFK Bačka dočekuje aktuelnog šampiona, ekipu Crvene zvezde. Biće to duel timova koji imaju različite ambicije i nivo kvaliteta, ali nema sumnje da će domaći tim imati veliku motivaciju i pokušati da napravi veliko iznenađenje. Ekipa OFK Bačka trenutno zauzima 14.mesto na superligaškoj tabeli sa samo 18 osvojenih bodova, a u prethodnom kolu poraženi su na gostovanju u Čačku rezultatom 0:1. Ekipa Crvene zvezde trenutno je na 1.mestu superligaške tabele sa 57 osvojenih bodova, a u prvom prolećnom kolu crveno-beli su na svom terenu savladali Novi Pazar rezultatom 2:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 13:00 časova.

PARTIZAN – BORAC (subota 25.februar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 23.kola Super lige Srbije igra se u subotu u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje ekipu Čačanskog Borca. Biće zanimljivo videti da li će gostujući tim koji se grčevito bori za opstanak u eliti uspeti da ’’namuči’’ crno-bele. Ekipa Partizana trenutno zauzima 2.mesto na superligaškoj tabeli sa 51 osvojenim bodom, a u prvom prolećnom kolu crno-beli su slavili na Banjici u susretu sa ekipom Rada rezultatom 1:0. Ekipa Borca trenutno zauzima 15.mesto na superligaškoj tabeli sa samo 18 osvojenih bodova, a prolećnu polusezonu započeli su pobedom na svom terenu u duelu sa ekipom OFK Bačka rezultatom 1:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.