Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora.

Šef stručnog štaba domaćeg tima, Kenan Kolašinac, ističe da su mečevi na domaćem terenu prioritet i da bi bilo značajno ostvariti trijumf pred prvenstvenu pauzu:

’’Težak meč u svakom pogledu. Nezgodan su rival, a izdvojio bih Ifeta Đakovca, Nemanju Krstića, Milana Đokića, Dimitrija Petronijevića i Nemanju Anđelkovića. Imaju kvalitet i igraju čvrsto, na rezultat, što se videlo u poslednjoj pobedi nad Radom u Beogradu. Dobro smo trenirali i ako pružimo maksimum verujem u povoljan rezultat. Očekujem povratak u željeni ritam posle poraza od Čukaričkog u Beogradu, gde smo imali i dobrih momenata. Mečevi na našem terenu su prioritet, posebno protiv timova sa kojima možemo ravnopravno da igramo i koje možemo da pobedimo. Trijumf nas vodi u mirniju luku pred prvenstvenu pauzu.’’

Meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Zlatibora igra se u subotu 07.novembra 2020.godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar