Kruševački Napredak u okviru 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Goran Stevanović ističe da je njegov tim u sve boljoj formi i da od igrača očekuje da izvuku maksimum:

’’Uvek volim da vidim koliko moj tim može. Iza nas su četiri utakmice bez poraza, u kontinuitetu smo dobrih igara i očigledno u uzlaznoj putanji. To uslovljava još veći entuzijazam i dobro raspoloženje pred put u Novi Sad. Znamo ko nas čeka tamo, ekipa koja je pobedila Spartak i TSC. Znamo kako Novosađani igraju, primili su malo golova, ali i malo dali, što svedoči da je u pitanju čvrst rival, koji može svakoga da iznenadi. To znači da moramo da budemo posvećeni i koncentrisani svih devedeset minuta i da pokušamo da izvučemo maksimum. Šta je to maksimum, videćemo. Nadamo se najboljem, a ako uđemo u utakmicu kao na prethodnim i budemo pravi, imamo šansi. Svaki drugi pristup može da bude poguban. Stević se na poslednjem treningu požalio na povredu, videćemo još do utakmice može li da se sanira taj problem. Evidentno je da na svakoj utakmici igra istih osam ili devet igrača i to je jedan kvalitet koji u predstojećem periodu treba da donese željeni rezultat.’’

Meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Napretka igra se u subotu 07.novembra 2020.godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Napredak