Ekipa Inđije u okviru 14. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Čelar ističe da njegov tim gostuje najvećem klubu na Balkanu, ali da bez obzira na tu činjenicu neće menjati način igre:

’’Generalno, zadovoljan sam načinom kako smo odigrali prethodni meč, osim završetkom meča kada nismo bili dovoljno koncentrisani, dovoljno u fokusu da se odbranimo iz poslednjeg napada. To je iza nas, preko nedelje smo radili i analizu utakmice i u dobroj atmosferi pripremamo se za meč sa Crvenom zvezdom. Oni su najveći klub na Balkanu, iluzorno bi bilo da imamo nekakve planove da ih pobedimo na Marakani. Mi naravno treniramo normalno i spremamo se kao za svaku drugu utakmicu. Imali su težak meč u Ligi Evrope i sigurno će protiv nas izaći u kombinovanom sastavu. Međutim, u kom god sastavu da izađu mi ćemo igrati isto kao i na prethodnim utakmicama, nećemo menjati naš način igre. Dobra prilika za nas da se proverimo. Kadrovska situacija je uglavnom dobra, ne računamo samo na Eliomara koji je dobio jak udarac u duelu sa Metalcem i koji je u procesu rehabilitacije.’’

Meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Inđije igra se u nedelju 08. novembra 2020. godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Inđija