Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Partizan – Proleter i Vojvodina – Crvena zvezda. Događanja na sedam od preostalih osam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (20. novembar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

U petak ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 17:00 časova. Na programu su mečevi Javor Matis – Spartak ŽK, Radnik – Mačva i Mladost – Čukarički (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (21. novembar, 14:00 časova, TV Arena sport 1)

U subotu ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na četiri meča 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 13:00 i 14:00 časova. Pored meča Inđija – Radnički Niš, koji počinje sat vremena ranije, na programu su mečevi Napredak – TSC, Rad – Metalac i Voždovac – Novi Pazar (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

PARTIZAN – PROLETER (21. novembar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Partizan dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera. Crno-beli su u dosadašnjim duelima sa Novosađanima imali maksimalan učinak, što im daje ulogu favorita, ali pozicije na tabeli i trenutna forma najavljuju veliku borbu za bodove i zanimljiv meč. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Spartaka, a rezultat je bio 1:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz pet remija i dva poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 1:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 16:00 časova.

VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA (22. novembar, 17:30 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Biće to ne samo duel dva trenutno najbolje plasirana tima, već i velikih rivala čiji su mečevi tokom prethodnih decenija uvek privlačili veliku pažnju, zbog odličnog fudbala i otvorene borbe za bodove. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz tri remija i dva poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 3:3. Gosti su tokom aktuelne sezone neporaženi, uz dvanaest ostvarenih pobeda i dva remija, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 3:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 17:30 časova.

NAPOMENA: Meč 15. kola Zlatibor – OFK Bačka, koji je na programu u nedelju 22. novembra od 16:00 časova, neće biti prenošen u direktnom prenosu ili multiprenosu.