Ivanjički Javor Matis u okviru 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka.

Šef stručnog štaba Igor Bondžulić ističe da njegov tim nije uvek na potrebnom nivou, da ume da podbaci, ali da je optimista pred duel sa Subotičanima:

’’Neuspeh je prethodni rezultat u Šapcu, jer imali smo sve u svojim rukama, mogli smo utakmicu da završimo povoljnijim rezultatom. Već u petak nas očekuje ozbiljan protivnik. Mi smo krajnje nepredvidiva ekipa, možemo da odigramo dobru utakmicu, ali i da podbacimo. Optimisti smo, nadam se da ćemo u petak odigrati kvalitetnu utakmicu, pokazati bolje lice i zabeležiti pozitivan rezultat. Dobro poznajemo Spartak, dugo su zajedno, to je praktično ekipa od pre dve godine. Dobro su selektirani, dobro vođeni, igraju brzo. Videli smo i prošle godine u Ivanjici da su jako nezgodni i brzi u kontri i polukontri. Oslabljeni su odlaskom Nikolića, ali su vratili Savkovića iz Poljske. Imaju dosta mladih igrača i mislim da su dobar protivnik.’’

Meč 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Spartaka igra se u petak 20. novembra 2020. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis