Subotički Spartak u okviru 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Novi šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Buač istakao je da pre svega mora da se zahvali dosadašnjem šefu Vladimiru Gaćinoviću, da je njegov odlazak sigurno šok za igrače, ali da veruje da će njegov tim ostvariti povoljan rezultat:

’’Odlazak šefa Gaćinovića je bio šok za sve nas, naročito za momke koji su imali fenomenalan odnos sa njim. Moramo što pre da saberemo redove, da odreagujemo kako treba. U fudbalu se stvari dešavaju jako brzo, nekad kako želimo, nekad kako ne želimo, ali moramo da odreagujemo pozitivno, da odemo u Ivanjicu i da nastavimo da igramo dobar fudbal i pravimo dobre rezultate. Javor Matis je jedna jako dobra ekipa, u jednom momentu su bili i hit prvenstva. Nešto slabije rezultate prave u prethodnom periodu, ali su tvrda i odgovorna ekipa, dobra u prekidima. Imaju Šćepanovića i Piščevića u centrali od koji sve kreće. Moram da pomenem tu i naše bivše igrače, Otaševića i Mladenovića, biće mi veliko zadovoljstvo da ih vidim. Ponavljam, jako neugodna ekipa, ali mi cele sezone igramo jako dobro i verujem da ćemo u Subotici odigrati dobru utakmicu i doći do povoljnog rezultata. Što se tiče kadrovske situacije Bjelović je i dalje povređen, Ivančević ima kartone, dok su svi ostali spremni za predstojeći meč.’’

Meč 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Spartaka igra se u petak 20. novembra 2020. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK