Kruševački Napredak u okviru 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Goran Stevanović ističe da je stručni štab dobro iskoristio dvonedeljnu reprezentativnu pauzu i da ekipa u dobroj atmosferi i potpuno spremna dočekuje predstojeći duel:

’’Iskoristili smo pauzu na najbolji način, pre svega da se odmorimo posle utakmice u Novom Sadu, a potom da se pojačanim radom u nekim segmentima što bolje pripremimo za sledeći duel. Akcenat je pre svega bio na podizanju nivoa razumevanja u komunikaciji u igri. Imali smo lepo vreme i dobar teren i posle dve nedelje jedva čekamo da se vratimo u takmičarski ritam, jer utakmice su ono zbog čega sve u međuvremenu radimo. Kada sam došao rekao sam igračima da idemo od treninga do treninga, razmišljamo samo o narednoj utakmici, tako da nam je najvažniji subotnji okršaj sa rivalom iz Bačke Topole. Uspeli smo da izgradimo timski duh i maksimalno pozitivni, puni samopouzdanja i u dobroj atmosferi čekamo tu utakmicu, svesni koliko nam znači. O ostalom što nam predstoji, za sada ne razmišljamo. Kroz karijeru sam naučio da su najbolji oni najspremniji, oni koji izlaze na teren. Povrede i kartoni su sastavni deo našeg posla i nema kukanja. Svako od igrača čeka svoju šansu, eto imamo u timu i onih koji su bili maltene odbačeni, a sada su u prvih jedanaest. Ponavljam, oni koji u subotu istrče na teren su trenutno najbolje što Napredak ima.’’

Meč 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i TSC-a igra se u subotu 21. novembra 2020. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Napredak